Johan Danving

Johan Danving är en mycket duktig och omtyckt trummis som även är min pojkvän. Han är 21 år gammal och är uppvuxen i Skåne. Han har pluggat 2 år på Furuboda folkhögskola och jobbar nu som frilansande trummis. Han spelar med bl.a Bra Vibrationer och är trummis i The Dimestore Junkies. Han har även jobbat som slagverkslärare.

www.johandanving.se


Manuel Fervenza

Manuel Fervenza är en väldigt duktig sångare och låtskrivare. Han är född och uppvuxen i Veberöd utanför Lund. Han har gått tre år estetisk musiklinje på Gymnasieskolan Spyken. Den 28:e Augusti 2011 vann Manuel tävlingen Svensktoppen Nästa med låten ”The Lucky One”. Han avslutade 2012 sina studier på en musiklinje på Furuboda Folkhögskola.

www.manuelfervenza.com


Rebecca Sörenson

Rebecca Sörenson är en väldigt begåvad sångerska från Göteborg. Hon gick musiklinjen 3 år på Donnergymnasiet och gick ut 2008. Efter gymnasiet gick hon gospel-linjen på Glimåkra folkhögskola. Något år senare flyttade hon till London där hon nu bor.

www.rebeccasorenson.com


 Jeremia Hector

Jeremia Hector är en väldigt duktig pianist och musiker. Han föddes 1991 och är uppvuxen i Örkelljunga. Han har vart med i flera olika konstellationer och musikevenemang så som musikaler, konserter och coverband m.m. 2010-2011 läste han musik på Furuboda folkhögskola och året efter flyttade han till Kina där han nu pluggar och bor.

www.jeremiamusic.com