Gigstamazing

Jahapp, då var det de där med att uppdatera hemsidan igen. Vart skall jag börja denna gången ?
Vi har haft en del dubbelgig i sommar vilket har vart stressigt men jag trivs som fisken i vattnet. Vi har bland annat spelat på Gullbrannafestivalen, olika bröllop, Erwings Junkfood i underbara Hälleviksstrand, Rökeriet i Åhus, Marinan i Ystad, Malmöfestivalen, Göteborgs Kulturkalas och grymma Mixess trädgårdsfest. Det har verkligen vart en innehållsrik sommar på många olika sätt, happy me! Men något som har byggt lite extra förväntningar är ändå spelningen på Jazz Under Stjärnorna i Brantevik. Nils Landgren och Beatrice Järås var verkligen supertrevliga och vi blev verkligen väl mottagna. Spelningen gick toppen och Lill Lindfors med band var grymma. Vi hade fint väder och våra nära och kära var där och kollade på oss, kunde inte bli en bättre kväll! Så stort tack till er alla som var där!

Övrigt som hänt: Vår kära Anton har nu begett sig till Amerikat för att plugga på Berklee i Boston. HUR FETT?? Vi saknar honom redan men hoppas han kommer få en gryyym tid over there!

Nu börjar vi ladda upp och repa inför julborden och de kommande gigen vi har framöver så stay tuned!

Jag lägger upp lite bilder eftersom bilder, som vi alla vet, säger mer än 1000 ord (Jag orkar inte skriva något vettigt om varje spelning med så många ord, det kommer inte bli bra) SÅ kolla på bilderna istället. Klicka på första bilden så får du upp dom större så du kan bläddra. Tipptopp!

Love and peace/ Jinkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

@