Hemsida hej

Fina Oskar Wickström har hjälpt mig med min hemsida som nu börjar bli klar! Tack tack för hjälpen!

I veckan har jag haft jobb med Partyfabriken i Kristianstad, Norrköping och Landskrona där vi har stått för underhållningen.
Imorse blev jag uppringd av min gamla lärare Peo som undrade om jag kunde hoppa in och sjunga på ett bröllop kombinerat med dop lite senare under dagen då sångerskan blivit sjuk. Efter att ha vaknat till och lyssnat igenom låtarna tackade jag ja, och sedan var det megamultitasking som gällde för att både hinna bli klar och få lite koll på låtarna. Giget gick bra och det var kul att testa sina tidspress-nerver. Har aldrig traggat in låtar så snabbt någon gång innan, så det var väl dags nu.

Kommentarer

  1. Manuel

    Snygg hemsida snygging!!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

@